de Volkskrant
 
 Vrijdag 29 maart 2024
 Neem een abonnement
 
 
VANDAAG
BELANG­RIJK
 VIDEO
VAN DE DAG
 VANA­VOND
OP TV
 MORGEN
IN DE KRANT
 
   
 Goedenavond. De onschuldige hardloop-app Strava openbaart per ongeluk geheime westerse militaire locaties in landen als Irak en Syrië. Een 20-jarige student uit Australië heeft dat ontdekt. En dan iets heel anders: kunnen we nog feesten op muziek van R.Kelly? Genieten van House of Cards? Ofwel: wat moeten we met kunst waarvan de makers niet zo fris zijn gebleken? Verder in de Volkskrant Avond: wat gaan we eten en drinken in 2018? Een educated guess: culi-croquette, paddestoelenkoffie en minder zout. 
   
Vandaag belangrijk
Video van de dag
   
 
 
Houd maar weer op met dat gekreun, heren. Amper een maand nadat een overzichtsartikel in het statige Britse artsenblad The BMJ vaststelde dat mannen misschien écht zieker worden van een griep- of verkoudheidsvirus, ligt die vaststelling alweer onder vuur. Zelfs de auteur van het artikel geeft toe dat hij het allemaal niet zo stellig bedoelde, en erkent dat hij hier en daar verkeerd uit de vakliteratuur heeft geciteerd.
 
 
 
Vanavond op tv
   
 
 Aan de vooravond van het Eerste Kamerdebat over actieve donorregistratie, tonen twee filmmakers de wereld van illegale orgaanhandel in Donordrama (NPO 2, 20.30 uur). En Ryanne van Dorst blijft op zoek naar de Nederlandse identiteit in Holland! (NPO 3, 20.30 uur). Of kijk De Hoeder (NPO 2, 21.30 uur), een portret van de 92-jarige huisarts Nico van Hasselt, die nog dagelijks zijn ronde maakt langs zijn patiënten in Amsterdam-Buitenveldert. Bekijk hier de rest van onze tv-tips.
 
 
 
Morgen in de krant
 
   
 Download de Volkskrant apps 
   
 
Het laatste nieuws én alle achtergronden.
iOS app Android app
 
De papieren krant, maar dan op uw beeldscherm.
  Windows app
 
   
 Volg de Volkskrant 
   
 
FacebookTwitterGoogle+
 
   
 
 Deze mail werd verstuurd naar tworaho.mail14@blogger.com | Afmelden voor deze nieuwsbrief
Privacyverklaring - Accountvoorwaarden | © 2024 de Persgroep Nederland B.V.
Alle rechten voorbehouden